BIOTERAPIJA

 Metoda Zdenka Domančića

Bioenergija-prva stranMetodaBolezniTerapijaPogosta vprašanjaKontakt in termini

BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA

Komplementarne oblike zdravljenja je priznala Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) že leta 1976, ko se je pojavila potreba po premikanju znanstvenih meja. Na ta način se je osnovala podlaga za razvoj in večji ugled novih pristopov k zdravljenju človeka po bioenergetskih principih.

Metodo je desetletja raziskoval in osnoval svetovno znani ter priznani zdravilec Zdenko Domančić. Imenuje se "bioterapija po metodi Zdenka Domančića", in je znanstveno-medicinsko preverjena metoda, ki jo uspešno izvaja že 30 let. Temelji na sedmih tehnikah, ki vplivajo na pretok energije tako, da se zopet vzpostavi ravnovesje, ki vodi do izboljšanja stanja bolnika. Okrepi oslabljeni imunski sistem, ki pomaga organizmu pri samozdravljenju.

 
Video Think about it


Bioenergija vedno poskuša rešiti primarno težavo oz. vzrok, ki bi sicer onemogočal okrevanje. Poleg zmanjšanja ali odstranjevanja zdravstvenih težav je cilj biterapije po metodi Zdenka Domančića obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića v sodelovanju s klasičnim medicinskim zdravljenjem pokriva široko področje, od preventive do zdravljenja vseh fizičnih in psihičnih bolezni! Gre za uspešno, neinvazivno in enostavno metodo zdravljenja z blagodejnim učinkom, ne glede na bolezensko stanje, ki ga obravnavamo.

Na terapijo se prijavite na podlagi diagnoze uradne medicine. Tudi izboljšanje zdravstvenega stanja po terapiji z bioenergijo velikokrat lahko ugotovimo le na podlagi ponovnega zdravniškega pregleda. Izjemno pomembno je, da uporabniki bioterapije ne prenehajo jemati zdravil, ki jim jih je predpisal zdravnik, oziroma, da sami ne zmanjšajo količine zdravil. To smemo narediti le strokovno, pod zdravniškim nadzorom!

Uradna spletna stran: http://www.domanciczdenko.eu/node/5


www.bioterapia.si